Bitdefender Ouderlijk toezicht upgraden op iOS: Stap-voor-stap handleiding

iPhone en iPads met iOS 15 en nieuwere versies die al zijn uitgerust met Bitdefender Parental Control ontvangen de geüpgradede versie via een automatische update. Nadat u de geüpgradede Bitdefender Parental Control-app hebt geopend op het apparaat van uw kind, moet u de nieuwe versie instellen zodat deze goed werkt. Dit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het toekennen van de benodigde machtigingen zodat de nieuwe Ouderlijk toezicht-app kan werken op iOS.

Stap 1: VPN-rechten toekennen

Eerst moet u VPN-toegang toestaan om online inhoud op het apparaat van uw kind te filteren. Tik op "Volgende" en tik vervolgens twee keer achter elkaar op de knop "Toestaan" om VPN-configuraties toe te voegen.

Bitdefender Parental Control upgrade on iOS - NextAllow VPNAllow VPN Configurations

Stap 2: Locatiedeling instellen

Tik vervolgens op "Volgende" en kies "Toestaan" om het iOS-apparaat van uw kind te helpen lokaliseren in uw Bitdefender-account.

Set up Location sharingAllow Location access

Stap 3: Schermtijd instellen

Stel tot slot Schermtijd in om te voorkomen dat het kind de Ouderlijk toezicht-app verwijdert en om toezicht te houden op internet- en app-gebruik op hun apparaat. Tik op "Volgende".

Parental Control upgrade: Screen Time

Stap 4: Profielen voor beheer van mobiele apparaten verwijderen

Als er profielen voor Mobile Device Management zijn gevonden op het iOS-apparaat van het kind, wordt u gevraagd deze te verwijderen. Kies "Profielen verwijderen".

Parental Control upgrade on iOS: Remove Profiles

Ga in de iOS Instellingen app naar ⚙︎ Algemeen, scroll dan naar beneden en tik op de "VPN & Apparaatbeheer" sectie.

⚙︎VPN & Device Management

Tik op elk item in de sectie MOBIEL APPARATENBEHEER > kies "Beheer verwijderen". Herhaal dit totdat er geen MOBILE DEVICE MANAGEMENT vermeldingen meer zijn.

MOBILE DEVICE MANAGEMENTRemove Management

Stap 5: Apple Family Control instellen

Open de Bitdefender Parental Control-app opnieuw om de installatie te hervatten na het verwijderen van alle profielen. Tik in het scherm "Apple Family Control instellen" op"Leer hoe" en volg de stapsgewijze handleiding om Screen Time in te stellen.

Parental Control upgrade on iOS: Set up Apple Family Control

Zodra u Apple Family Control hebt ingesteld op zowel uw apparaat als dat van uw kind, gaat u terug naar de Bitdefender Parental Control-app. Selecteer "Ik heb Apple Family Control geconfigureerd", tik op "Doorgaan" en tik vervolgens op "Toestaan" wanneer daarom wordt gevraagd om Screen Time toegang te geven.

I have configured Apple Family ControlAllow Screen Time access

Stap 6: Installatie voltooien

Alle drie de toestemmingen (VPN, Locatie, Schermtijd) worden met een groen vinkje weergegeven. Tik op "Installatie voltooien" gevolgd door "Gereed" om de installatie van Bitdefender Ouderlijk toezicht af te sluiten.

Parental Control upgrade on iOS: Finish setupBitdefender Parental Control upgrade on iOS: Done

Na het voltooien van deze stappen op het iOS-apparaat van het kind is de upgrade voltooid.

Als ouder kunt u nu de online activiteiten van uw kind controleren en gebruiksstatistieken bekijken via het dashboard Ouderlijk toezicht op de webpagina Bitdefender Central.