Bitdefender Ouderlijk toezicht upgraden op Android: Stap-voor-stap handleiding

Android-smartphones en -tablets met Android 5 en nieuwere versies die al zijn uitgerust met Bitdefender Parental Control ontvangen de geüpgradede versie via een automatische update. Nadat u de geüpgradede Bitdefender Parental Control-app hebt geopend op het apparaat van uw kind, moet u de nieuwe versie instellen zodat deze goed werkt. Dit artikel biedt een stapsgewijze handleiding voor het toekennen van de benodigde machtigingen zodat de nieuwe Parental Control-app kan werken op Android.

Stap 1: VPN-rechten toekennen

Eerst moet u VPN-toegang toestaan om online inhoud op het apparaat van uw kind te filteren. Tik op "Volgende", kies "Toestaan" en tik vervolgens op "Altijd toestaan" om VPN-configuraties toe te voegen.

Bitdefender Parental Control Upgrade on Android 1 Allow VPN Allow VPN

Stap 2: Locatiedeling instellen

Tik vervolgens op "Volgende", "Locatie toegang toestaan" en kies de optie "Altijd toestaan" om het Android-apparaat van uw kind te helpen lokaliseren in uw Bitdefender-account.
Bitdefender Parental Control Upgrade on Android Allow Location access Allow all the time

Zowel VPN- als Locatietoestemmingen zullen een groen vinkje krijgen. Tik op "Installatie voltooien" en vervolgens op "Volgende".

Bitdefender Parental Control Upgrade on Android - Finish setup Bitdefender Parental Control Upgrade on Android - All set

Stap 3: Beheerdersrechten toekennen aan het apparaat

Geef nu beheerdersrechten aan de Bitdefender-app om te voorkomen dat uw kind Bitdefender Parental Control verwijdert.

Tik op de knop "Toestemming instellen".

Bitdefender Parental Control Upgrade on Android - Set admin rights

Tik op de knop "Voltooien" om de installatie van Bitdefender Ouderlijk toezicht af te sluiten.

Bitdefender Parental Control Upgrade on Android - Finish

Na het voltooien van deze stappen op het Android-apparaat van uw kind is de upgrade voltooid.

Als ouder kunt u nu de online activiteiten van uw kind controleren en gebruiksstatistieken bekijken via het dashboard van Ouderlijk toezicht op de webpagina Bitdefender Central.