Bitdefender Parental Control verwijderen op macOS

In deze handleiding worden de stappen beschreven die nodig zijn om Bitdefender Parental Control op macOS te verwijderen. Ongeacht de versie van macOS op uw Mac-computer, zult u merken dat het verwijderingsproces van de app Parental Control intuïtief en gemakkelijk te volgen is.

Stap 1: Apparaat verwijderen uit het profiel van uw kind

Ga naar https://central.bitdefender.com/ en meld u aan bij uw Bitdefender Central-account.

Klik in het menu aan de linkerkant op "Parental Control".

Ga naar het profiel van het kind en klik vervolgens op het aantal apparaten dat onder hun naam staat vermeld.

devices

Zoek de Mac-computer van het kind en klik op de optie "Apparaat verwijderen".

Unassign device

Bevestig dat u het geselecteerde apparaat wilt verwijderen uit de instellingen voor Ouderlijk toezicht.

Stap 2: Open de Finder op de Mac

Klik op het pictogram "Finder Finder pictogram in het Dock. Finder is het pictogram dat eruitziet als een blauw vierkant met een smiley.

Finder

Stap 3: Open uw toepassingen

Klik op "Toepassingen" in de zijbalk van het venster dat verschijnt.

Applications

U kunt ook op een leeg gedeelte van uw bureaublad klikken, vervolgens op "Ga" klikken in de menubalk linksboven in het scherm en "Toepassingen" selecteren in het menu.

Stap 4: Open de map Bitdefender

In de map Toepassingen vindt u alle programma's die u ooit op uw Mac hebt geïnstalleerd. Dubbelklik op Bitdefender in de lijst met geïnstalleerde toepassingen.

Bitdefender

Stap 5: Bitdefender verwijderprogramma

Dubbelklik in de map Bitdefender op "Bitdefender Uninstaller".

Bitdefender Uninstaller

Stap 6: Ouderlijk toezicht verwijderen

Er wordt een nieuw venster geopend waarin u wordt gevraagd het product te selecteren dat u wilt verwijderen. Vink het vakje Bitdefender Parental Control aan en klik vervolgens op de knop "Uninstall".

Uninstall Bitdefender Parental Control - macOS

Stap 7: Geef beheerdersgegevens op

Voer de naam en het wachtwoord van uw Mac-beheerder in wanneer u wordt gevraagd om de de-installatie toe te staan en klik vervolgens op de knop OK.

Password > OK

Stap 8: Wacht op deïnstallatie

Wacht tot Parental Control is verwijderd en klik dan op de knop "Sluiten".

Close

Bitdefender Parental Control is nu verwijderd van uw Mac.