Het internet uitschakelen op het apparaat van je kind

Als ouder kan het beheren van het internetgebruik van je kind belangrijk zijn voor hun welzijn en productiviteit. Of u nu de schermtijd wilt beperken, digitale detoxperiodes wilt afdwingen of toegang tot ongepaste inhoud wilt voorkomen, het uitschakelen van het internet op de smartphone of computer van uw kind kan een nuttig hulpmiddel zijn. Deze stap-voor-stap handleiding leidt u door het proces van het tijdelijk uitschakelen van internettoegang op het apparaat van uw kind met behulp van Bitdefender Parental Control.

Stap 1: Aanmelden bij uw Central account

Ga naar https://central.bitdefender.com en meld u aan bij uw Bitdefender Central-account.

Stap 2: Toegang tot Ouderlijk toezicht

Zodra u bent aangemeld, klikt u op "Parental Control" in het menu aan de linkerkant.

Parental Control

Stap 3: Selecteer het profiel van uw kind

Selecteer vervolgens "Details weergeven" van het profiel van het kind waarvan u het internet wilt uitschakelen.

View details

Stap 4: Internettoegang uitschakelen

Klik op de knop "Stop internet" in de rechterbovenhoek van het dashboard van het kind.

Internet wordt afgesloten op alle apparaten van je kind. Deze actie heeft voorrang op alle bestaande instellingen voor ouderlijk toezicht, zoals routines, dagelijkse tijdslimiet of toegestane categorieën.

Stop internet

Stap 5: Internettoegang herstellen

Terwijl de internettoegang is uitgeschakeld, verandert de knop "Stop internet" in "Hervat internet".

Om de internettoegang voor uw kind te herstellen, klikt u gewoon op de knop "Internet hervatten".

Resume internet