Hoe Bitdefender Ultimate Small Business Security activeren en instellen

Bitdefender Ultimate Small Business Security is een eenvoudige maar krachtige cyberbeveiligingsoplossing op maat voor kleine bedrijven met minder dan 25 werknemers. Het is snel en eenvoudig in te stellen zonder IT- of cyberbeveiligingskennis. Hier volgt een stapsgewijze handleiding om u op weg te helpen:

 

Video-handleiding

  • Activering en configuratie van Bitdefender Ultimate Small Business Security:

 

1. Bitdefender Ultimate Small Business Security activeren

 

2. Uw zakelijke account instellen

  • Voer uw bedrijfsnaam in: Zodra het abonnement actief is in uw Bitdefender-account, wordt u gevraagd om uw bedrijfsnaam in te voeren. Dit is alleen ter identificatie en wordt op verschillende plaatsen in de interface weergegeven. U kunt elke naam gebruiken die u wilt, validatie is niet nodig.
  • Kies je rol in de organisatie:
    • Bedrijfseigenaar: Als u de eigenaar bent van het bedrijf en de bescherming beheert voor alle bedrijfsbronnen, selecteer dan deze optie.
    • Beveiligingsbeheerder: Als u verantwoordelijk bent voor het beveiligingsbeheer binnen het bedrijf, kiest u deze optie. U moet ook de bedrijfseigenaar uitnodigen.

Bitdefender Ultimate Small Business Security welcome screen

 

3. Nodig teamleden uit om accounts aan te maken

  • Nodig medewerkers uit: Vervolgens ziet u een overzicht van uw Bitdefender Ultimate Small Business Security-abonnement. Vanuit hetzelfde scherm kunt u ervoor kiezen om het plan te delen met andere teamleden of om verder te gaan met uw eigen set-up. Het wordt aanbevolen om te beginnen met het uitnodigen van werknemers.

Invite employees

 

4. Selecteer de rollen van teamleden

Selecteer nu de rollen van de medewerkers die moeten worden uitgenodigd om deel te nemen aan je bedrijfsbeveiligingsplan. Je kunt ze uitnodigen als Beveiligingsbeheerder of Werknemer, met uitleg voor elke rol.

  • Beveiligingsbeheerder: Als je een teamlid hebt met IT-vaardigheden, voeg hem dan toe als Beveiligingsbeheerder. Deze rol omvat het beheren van leden, apparaten en beveiligingsactiviteiten.
  • Werknemer: Medewerkers hebben beperkte zichtbaarheid en beheermogelijkheden. Ze hebben een Bitdefender Central-account nodig om hun eigen apparaten te beschermen, terwijl de Security Admin toezicht kan houden op hun bescherming en hun apparaten op afstand kan beheren.

Select team members roles

 

5. Stuur uitnodigingen per e-mail naar teamleden

  • Nodig werknemers uit: Typ de e-mailadressen van de werknemers met wie u het Bitdefender Ultimate Small Business Security-plan wilt delen. Er kunnen meerdere uitnodigingen tegelijk worden verzonden. Zodra de uitnodigingen per e-mail zijn verzonden, ontvangt u een bevestiging dat de uitnodigingen zijn verzonden.

Invite employees to your business

Set up Bitdefender Ultimate Small Business Security for yourself

 

6. Teamleden accepteren uitnodigingen

  • Uitgenodigde leden, zowel Security Admins als Werknemers, ontvangen een e-mailuitnodiging. De e-mail legt de voordelen uit van deelname aan het Bitdefender Business Security-plan en wat het accepteren van de uitnodiging inhoudt: het aanmaken van een Bitdefender Central-account, waarbij de beheerder zijn apparaten kan beheren en de beveiligingsactiviteiten kan controleren.
  • Uitnodiging accepteren: Teamleden moeten op de knop "Activeren in Bitdefender Central" klikken en de uitnodiging accepteren met hetzelfde e-mailadres waarmee ze zijn uitgenodigd.

Activate in Bitdefender Central

 

7. Gevoelige bedrijfsinformatie toevoegen die moet worden bewaakt

De laatste stap is het instellen van de bewaking van blootstelling aan bedrijfsmiddelen. Business Assets Exposure is een service die alleen beschikbaar is voor beheerders (bedrijfseigenaar en beveiligingsbeheerder). Deze functionaliteit controleert op blootstelling van gegevens op bedrijfsniveau om de reputatie van het bedrijf te beschermen en gerichte aanvallen te voorkomen.

Volg deze stappen om Business Assets Exposure in te stellen:

  • Navigeer vanuit het linkermenu van het Bitdefender Central-account naar de sectie "Business Assets Exposure".
  • Klik op de knop "Ga naar instelling" in het paneel Business Assets Exposure.

Go to setup

  • Voeg de gevraagde bedrijfsgegevens voor bewaking toe:
    • Zakelijke e-mail
    • Zakelijke creditcard
    • Accounts sociale media

Business Assets Exposure

  • Bekijk de beveiligingsaanbevelingen voor elk onderdeel (zakelijke e-mail, zakelijke creditcard, accounts bij sociale media). Klik na het uitvoeren van de voorgestelde acties op de knop "Markeren als gedaan" om het resultaat te bevestigen en uw voortgang bij te houden.

 

Door deze stappen te volgen, kunt u Bitdefender Ultimate Small Business Security met succes activeren en instellen voor uw bedrijf.