Bitdefender-installatiefout oplossen “De app die u probeert te installeren is geen door Microsoft goedgekeurde app”.

Wanneer u Bitdefender probeert te installeren onder Windows, kunt u de foutmelding tegenkomen: De app die u probeert te installeren is geen door Microsoft geverifieerde app. Door apps uit de Store te installeren, kunt u uw pc beschermen en soepel laten werken. Haal apps uit de Store.

Fix Bitdefender installation error "The app you're trying to install isn't a Microsoft-verified app"

Waarom u dit bericht ziet

Het bericht "De app die u probeert te installeren is geen door Microsoft geverifieerde app" geeft aan dat uw pc is ingesteld om alleen app-installaties vanuit de Microsoft Store toe te staan om een van de volgende redenen:

• App Bronbeperking Instellingen: In Windows 10 en Windows 11 beperkt de functie App-aanbevelingen het installeren van apps tot apps die alleen worden gedownload vanuit de Microsoft Store. Deze instelling is ontworpen om ervoor te zorgen dat alleen apps worden geïnstalleerd die zijn beoordeeld en geverifieerd door Microsoft, waardoor de beveiliging en stabiliteit worden verbeterd.
  • S Mode: Als het apparaat Windows 10 of Windows 11 in de S-modus uitvoert, wordt de installatie van apps beperkt tot apps die alleen beschikbaar zijn in de Microsoft Store. S Mode is een gestroomlijnde versie van Windows die installaties beperkt tot apps uit de Microsoft Store.

Hoe het bericht "De app die u probeert te installeren is geen door Microsoft geverifieerde app" op Windows op te lossen

Om de foutmelding "De app die u probeert te installeren is geen door Microsoft goedgekeurde app" op te lossen, moet u de volgende acties overwegen op basis van de onderliggende oorzaak:

Als u deze stappen volgt, zou u Bitdefender met succes moeten kunnen installeren op uw Windows-apparaat zonder de foutmelding van de door Microsoft geverifieerde app tegen te komen.