Hoe installeert u de Bitdefender Anti-Tracker-extensie op Mac?

In deze zelfstudie leert u hoe u Anti-Tracker installeert met uw Bitdefender-beveiligingsoplossing voor Mac. De browserextensie Anti-Tracker van Bitdefender helpt u uw online privacy te verbeteren. Het blokkeert trackers die uw gegevens verzamelen en stelt u in staat om deze informatie te bekijken en te beheren op elke website die u bezoekt. Het houdt uw surfgegevens privé en verbetert de prestaties door webpagina's sneller te laden. Bitdefender Anti-Tracker ondersteunt de volgende macOS-browsers:

• Safari
  • Google Chrome
  • Mozilla Firefox

Zodra Bitdefender op uw Mac-computer is geïnstalleerd, volgt u de onderstaande stappen om de Anti-tracker-extensie aan uw browser toe te voegen en tracking cookies te blokkeren.

1. Klik op Privacy aan de linkerkant van de interface van Bitdefender.

2. Open het tabblad Anti-tracker bovenaan.

Anti-tracker Mac

3. Klik op Extensie inschakelen of Extensie verkrijgen naast de geïnstalleerde webbrowsers op uw computer: Safari, Google Chrome, Mozilla Firefox.

Anti-tracker extension

4. U wordt doorverwezen naar de uitbreidingswinkel van uw browser. Volg de juiste instructies, afhankelijk van de webbrowser die u gebruikt:

Install Anti-tracker on Chrome  Google Chrome

• Klik op de knop Toevoegen aan Chrome Chrome Web store - Add to Chrome button  op de Bitdefender Anti-tracker-pagina die wordt geopend in Google Chrome.
  • Klik in het bevestigingsvak op Extensie toevoegen om de Anti-tracker-extensie in te schakelen.

Add Bitdefender Anti-tracker

Install Anti-tracker on Firefox  Mozilla Firefox

• Klik op de knop Toevoegen in het pop-upvenster in de rechterbovenhoek van de Firefox-browser.
  • Klik op Oké om de installatie van Anti-tracker te voltooien.

Enable Anti-tracker for Mac in Safari  Safari

• Schakel in het pop-upvenster met Safari-extensies de selectievakjes in voor Anti-tracker Engine en Anti-tracker Icon.

Anti-tracker Engine, Anti-tracker Icon

• Selecteer Anti-tracker Icon en klik vervolgens op Altijd toestaan op elke website als je deze optie hebt. Als de knop niet verschijnt, sla deze stap dan over.

Anti-tracker Icon

• Kies Altijd toestaan op elke website in het bevestigingsvenster.

Always allow on every website