Oplossing: Bitdefender Removal Has Finished With Errors

Als het bericht "Bitdefender removal has finished with errors" (Bitdefender verwijdering is voltooid met fouten) verschijnt, als er niets gebeurt wanneer u het verwijderingsprogramma van Bitdefender probeert uit te voeren of als het programma blijft hangen, moet u het verwijderingsprogramma van Bitdefender in Veilige modus gebruiken.

Bitdefender Removal Has Finished With Errors

Volg deze stappen om Bitdefender volledig van uw Windows-computer te verwijderen.

Stap 1: Het hulpprogramma voor het verwijderen van Bitdefender downloaden

1. Open uw webbrowser en ga naar de pagina met het verwijderingshulpprogramma van Bitdefender: https://www.bitdefender.com/links/uninstall_consumer_paid.html
  2. Download het hulpprogramma en sla het op een locatie op uw computer op die u gemakkelijk kunt bereiken, zoals uw bureaublad of de map Downloads.

Stap 2: Start Windows opnieuw op in Veilige modus

Volg de instructies voor uw versie van Windows om uw computer opnieuw op te starten in Veilige modus:

Voor Windows 11, Windows 10, Windows 8:

1. Klik op het menu Start en selecteer Instellingen.
  2. Ga naar Systeem (Update & Beveiliging op Windows 10 en Windows 8) en selecteer vervolgens Herstel.
  3. Klik onder Geavanceerd opstarten op Nu opnieuw opstarten.
  4. Nadat uw computer opnieuw is opgestart, selecteert u Problemen oplossen > Geavanceerde opties > Opstartinstellingen > Opnieuw opstarten.
  5. Wanneer de computer opnieuw opstart, ziet u een lijst met opties. Selecteer Veilige modus door op de juiste cijfertoets te drukken (meestal 4 of F4).

Voor Windows 7:

1. Start je computer opnieuw op.
  2. Druk voordat Windows start herhaaldelijk op F8 totdat het menu Geavanceerde opstartopties verschijnt.
  3. Gebruik de pijltjestoetsen om Veilige modus te selecteren en druk op Enter.

Stap 3: Het hulpprogramma voor verwijderen van Bitdefender in veilige modus uitvoeren

1. Ga naar de locatie waar u het deïnstallatieprogramma van Bitdefender hebt opgeslagen.
  2. Dubbelklik op het hulpprogramma om het uit te voeren.
  3. Kies Ja als het dialoogvenster User Account Control u vraagt om deze app toe te staan wijzigingen aan te brengen.
  4. Klik op de knop Uninstall (Verwijderen) en wacht tot het proces is voltooid.

Uninstall - Bitdefender Removal Has Finished With Errors

Stap 4: Start Windows opnieuw op in de normale modus

1. Nadat het deïnstallatieprogramma is voltooid, klikt u op de knop Restart (Herstarten).
  2. Laat Windows normaal herstarten om het proces te voltooien.

Restart

Als u deze stappen volgt, zou u alle resterende Bitdefender-bestanden of registervermeldingen met succes van uw computer moeten kunnen verwijderen zonder fouten tegen te komen.