Hoe Scam Copilot instellen op iOS

Scam Copilot is de AI-gestuurde zwendeldetector van Bitdefender. Volg de onderstaande stappen om Scam Copilot in te stellen op iOS-apparaten - iPhone en iPad.

Stap 1: Open Scam Copilot

1. Open Bitdefender Mobile Security.
  2. Op het hoofddashboard:
    • Tik op de knop activeren in het Scam Copilot deelvenster, of

Scam Copilot iOS

• Tik op het pictogram Scam Copilot onderaan het scherm.

Stap 2: Aan de slag

1. Tik op de knop Aan de slag op het overzichtsscherm met Scam Copilot-functies.

Aan de slag

Stap 3: Instellen Scam Copilot

U zult zien welke Scam Copilot functies al zijn ingeschakeld en u zult worden begeleid bij het configureren van de functies die extra stappen vereisen. Volg de instructies op het scherm om de vereiste rechten toe te kennen.

Bescherming tegen online zwendel

1. Tik op de knop Inschakelen. knop.
  2. Als Web Protection nog niet is geconfigureerd, wordt u gevraagd akkoord te gaan met het privacybeleid.
  3. Kies Toestaan om Bitdefender in staat te stellen internetverkeer te scannen.
  4. Voer de PIN-code van uw iPhone of iPad in om de installatie van Online Scam Protection te voltooien.

Bescherming tegen online zwendel - Scam Copilot iOS

SMS-bescherming

1. Tik op de knop inschakelen.
  2. Open de ⚙︎ Instellingen app op uw iPhone of iPad.
  3. Scroll naar beneden en selecteer Berichten in de lijst.
  4. Tik op de knop Onbekende & Spam sectie.
  5. Schakel Filter Onbekende Afzenders naar de positie aan.
  6. Selecteer B Mobile Security in de sectie SMS-filtering > kies Inschakelen.
  7. Ga terug naar Bitdefender Mobile Security en tik op Ik heb SMS-beveiliging ingeschakeld.

Bescherming tegen sms - Scam Copilot iOS               Ik heb de bescherming tegen sms ingeschakeld

Bescherming agenda-uitnodigingen

1. Tik op de knop Inschakelen.
  2. Laat Bitdefender de Agenda scannen op gevaarlijke koppelingen en scams.

Bescherming tegen agenda-uitnodigingen - Scam Copilot iOS               Toestaan

Stap 4: Installatie voltooien

1. Zodra alle Scam Copilot componenten zijn ingeschakeld, kunt u het installatievenster sluiten.

Scam Copilot iOS ingeschakeld

U bent klaar! U hebt Scam Copilot met succes ingesteld op uw iOS-apparaat. Bitdefender is nu klaar om u te helpen met:

• Automatische scamdetectie. Identificeert en blokkeert zwendel in uw e-mail, browser, berichten en andere apps.
  • Herkenning van nieuwe zwendelpraktijken. Houdt u veilig door zelfs de nieuwste zwendelpatronen te detecteren terwijl ze zich ontwikkelen.
  • Gespecialiseerde AI-chatbot. Werkt als je persoonlijke assistent om je te helpen frauduleuze bedoelingen in verdachte interacties te herkennen.