Hoe Scam Copilot instellen op Android

Scam Copilot is de AI-gestuurde zwendeldetector van Bitdefender. Volg de onderstaande stappen om Scam Copilot in te stellen op Android smartphones en tablets.

Stap 1: Open Scam Copilot

1. Open Bitdefender Mobile Security.
  2. Op het hoofddashboard:
    • Tik op de knop activeren in het Scam Copilot deelvenster, of

Scam Copilot instellen op Android

• Tik op het pictogram Scam Copilot onderaan het scherm.

Stap 2: Aan de slag

1. Tik op de knop Aan de slag op het overzichtsscherm Scam Copilot.

Aan de slag

Stap 3: Instellen Scam Copilot

U ziet welke Scam Copilot functies al zijn ingeschakeld en u wordt begeleid bij het configureren van de functies waarvoor extra stappen nodig zijn. Volg de instructies op het scherm om de vereiste rechten toe te kennen.

Bescherming tegen online zwendel

1. Tik op de knop Inschakelen. knop.
  2. Als Web Protection is uitgeschakeld omdat Toegankelijkheid niet is toegestaan, wordt u gevraagd op te tikken Sta toe om verder te gaan.
  3. U gaat naar de instellingen Toegankelijkheid van het apparaat.
  4. Zoek Bitdefender Mobile Security en schakel deze in.

Online Scam Protection               Allow

SMS-beveiliging

1. Tik op de knop inschakelen.
  2. Kies Toestaan om Bitdefender in te schakelen voor het scannen van sms-berichten op gevaarlijke koppelingen en oplichting.

SMS Protection toestaan - instellen Scam Copilot Android               Allow

Bescherming tegen zwendelmeldingen

1. Tik op de knop inschakelen.
  2. Kies Toestaan om Bitdefender in te schakelen om meldingen te scannen op gevaarlijke koppelingen en scams.

Scam Notification Protection - instellen Scam Copilot Android               Allow

Chatbeveiliging

1. Tik op de knop inschakelen.

Chat Protection - instellen Scam Copilot Android

Stap 4: Installatie voltooien

1. Zodra alle Scam Copilot componenten zijn ingeschakeld, kunt u het installatievenster sluiten.

Scam Copilot instellen - Android. Gereed

Je bent helemaal klaar! U hebt Scam Copilot met succes ingesteld op uw Android-apparaat. Bitdefender staat nu klaar om u te helpen met:

• Automatische scamdetectie. Identificeert en blokkeert zwendel in uw e-mail, browser, berichten en andere apps.
  • Herkenning van nieuwe zwendelpraktijken. Houdt u veilig door zelfs de nieuwste zwendelpatronen te detecteren terwijl ze zich ontwikkelen.
  • Gespecialiseerde AI-chatbot. Werkt als je persoonlijke assistent om je te helpen frauduleuze bedoelingen in verdachte interacties te herkennen.