Hoe Scam Copilot instellen op Windows

Scam Copilot is de AI-gestuurde zwendeldetector van Bitdefender. Volg de onderstaande stappen om Scam Copilot in te stellen op Windows-computers.

Stap 1: Open Scam Copilot

1. Open Bitdefender Total Security.
  2. Ga naar het hoofddashboard:
    • Klik direct op Scam Copilot of

Scam Copilot

• Klik op Beveiliging in het menu aan de linkerkant en open vervolgens het deelvenster Scam Copilot.

Stap 2: Aan de slag

1. Klik op de knop Aan de slag op het overzichtsscherm Scam Copilot.

Aan de slag

Stap 3: Instellen Scam Copilot

U ziet welke Scam Copilot functies al zijn ingeschakeld en u wordt begeleid bij het configureren van de functies waarvoor extra stappen nodig zijn. Volg de instructies op het scherm om de vereiste rechten toe te kennen:

Bescherming tegen online zwendel

1. Klik op de knop Inschakelen. knop.
  2. Kies Ja wanneer u wordt gevraagd om de onlinezwendelbeveiliging in te schakelen.

Online Scam Protection

E-mailbescherming

Lokale e-mailbescherming

Omvat Antispam voor Outlook en Thunderbird e-mail apps, samen met de Online Threat Prevention schakelaar voor lokale e-mailbescherming.

1. Als de lokale e-mailbescherming is uitgeschakeld, klikt u op de knop Inschakelen. knop.
  2. Kies Ja wanneer u wordt gevraagd de lokale e-mailbeveiliging in te schakelen.

Lokale e-mailbeveiliging

Bescherming van web-e-mail

Omvat e-mailbescherming voor Gmail- en Outlook-accounts die in een webbrowser worden geopend.

1. Als de webbeveiliging is uitgeschakeld, klikt u op de knop E-mailaccount toevoegen.
  2. Kies je e-mailprovider (Google of Outlook).
  3. Meld u aan met uw Google- of Outlook-e-mailaccount.
  4. Sta Bitdefender toe uw postvak te scannen.

E-mailbeveiliging

Stap 4: Installatie voltooien

1. Zodra alle Scam Copilot componenten zijn ingeschakeld, kunt u het installatievenster sluiten.

Instellen Scam Copilot. U bent er helemaal klaar voor!

U bent klaar! U hebt Scam Copilot met succes ingesteld op uw Windows-computer. Bitdefender is nu klaar om u te helpen met:

• Automatische scamdetectie. Identificeert en blokkeert zwendel in uw e-mail, browser, berichten en andere apps.
  • Herkenning van nieuwe zwendelpraktijken. Houdt u veilig door zelfs de nieuwste zwendelpatronen te detecteren terwijl ze zich ontwikkelen.
  • Gespecialiseerde AI-chatbot. Werkt als je persoonlijke assistent om je te helpen frauduleuze bedoelingen in verdachte interacties te herkennen.