Hoe Scam Copilot instellen op macOS

Scam Copilot is de AI-gestuurde zwendeldetector van Bitdefender. Volg de onderstaande stappen om Scam Copilot in te stellen op je macOS-apparaat.

Stap 1: Open Scam Copilot

1. Open Bitdefender Antivirus for Mac.
  2. Ga naar het hoofddashboard:
    • Klik direct op Scam Copilot of

Open Scam Copilot

• Klik op Beveiliging in het menu aan de linkerkant en open vervolgens het tabblad Scam Copilot bovenaan.

Stap 2: Aan de slag

1. Klik op de knop Aan de slag op het overzichtsscherm Scam Copilot.

Aan de slag

Stap 3: Instellen Scam Copilot

U ziet welke Scam Copilot functies al zijn ingeschakeld en u wordt begeleid bij het configureren van de functies waarvoor extra stappen nodig zijn. Volg de instructies op het scherm om de vereiste rechten toe te kennen:

Online Scam Protection

1. Klik op de knop Extensie inschakelen.
  2. Installeer de TrafficLight-extensie in uw browser. Ontdek hoe u de TrafficLight-browserextensie van Bitdefender op Mac installeert.

Online Scam Protection

Waarschuwingen voor nieuwe zwendelcampagnes

1. Klik op de knop Meldingstoestemming toestaan om waarschuwingen te ontvangen over opkomende zwendelcampagnes in uw regio.

Nieuwe Scam Wave Alerts

E-mailbescherming

1. Als de e-mailbeveiliging is uitgeschakeld, klikt u op de knop E-mailaccount toevoegen.
  2. Kies je e-mailprovider (Google of Outlook).
  3. Meld u aan met uw Google- of Outlook-e-mailaccount.
  4. Sta Bitdefender toe uw postvak te scannen.

E-mail Protection

Stap 4: Installatie voltooien

1. Zodra alle Scam Copilot componenten zijn ingeschakeld, kunt u het installatievenster sluiten.

Set up Scam Copilot. U bent er helemaal klaar voor!

Je bent helemaal klaar! U hebt Scam Copilot met succes ingesteld op uw macOS-apparaat. Bitdefender is nu klaar om u te helpen met:

• Automatische scamdetectie. Identificeert en blokkeert zwendel in uw e-mail, browser, berichten en andere apps.
  • Herkenning van nieuwe zwendelpraktijken. Houdt u veilig door zelfs de nieuwste zwendelpatronen te detecteren terwijl ze zich ontwikkelen.
  • Gespecialiseerde AI-chatbot. Werkt als je persoonlijke assistent om je te helpen frauduleuze bedoelingen in verdachte interacties te herkennen.

De chatbot Scam Copilot is alleen beschikbaar op macOS 10.15 (Catalina) en nieuwere versies.