Migratieproblemen Bitdefender VPN oplossen

Als u niet kunt migreren naar de nieuwe versie van Bitdefender VPN, volg dan deze stapsgewijze instructies om de problemen op te lossen:

1. Controleer uw internetverbinding

• Zorg voor een stabiele internetverbinding: Controleer of uw internetverbinding stabiel is.
  • Test uw internetsnelheid: Test indien mogelijk uw internetsnelheid om er zeker van te zijn dat deze snel genoeg is. Er zijn veel gratis tools online beschikbaar die je kunt gebruiken om de snelheid van je internetverbinding te testen: Fast.com, Speedtest.net, Internethealthtest.org, Speedtest.xfinity.com enz.
  • Van netwerk wisselen (mobiele gebruikers): Als u een Android-apparaat, iPhone of iPad gebruikt, probeer dan te schakelen tussen mobiele data en Wi-Fi om te zien of de migratieproblemen met Bitdefender VPN aanhouden.

2. Schakel andere VPN-toepassingen uit

• Verbreek de verbinding met andere VPN: Zorg ervoor dat er geen andere VPN-toepassing actief is. Als er meerdere VPN actief zijn, kan dit conflicten veroorzaken.

3. Firewall tijdelijk uitschakelen

• Firewall uitschakelen: Zorg ervoor dat er geen actieve firewalls zijn die Bitdefender VPN kunnen blokkeren. Dit omvat ingebouwde firewalls zoals Windows Defender Firewall, firewall-software van derden of de firewall van de router.
  • Uitzonderingen toevoegen: Als het tijdelijk uitschakelen van de firewall geen optie is, voeg dan een uitzondering toe voor Bitdefender VPN. Als u het niet zeker weet, raadpleeg dan de gebruikershandleiding van uw firewallsoftware, neem contact op met de fabrikant of uw internetprovider.

4. Verkeersfiltertoepassingen uitschakelen

• Controleer op verkeersfiltersoftware: Controleer of er oplossingen voor het filteren van verkeer zijn geïnstalleerd, vooral degene die zijn ontworpen voor high-end gamingnetwerkkaarten (bijv. Killer Control Center, ASUS GameFirst, Detect Safe Browsing van Easy Solutions).
  • Filtering uitschakelen: Schakel deze toepassingen voor het filteren van verkeer tijdelijk uit of verwijder ze om te zien of de migratieproblemen met Bitdefender VPN zijn opgelost.

5. Herstart uw apparaat

• Start opnieuw op: Start uw computer of mobiele apparaat opnieuw op om tijdelijke problemen of conflicten op te lossen die het VPN-migratieproces zouden kunnen beïnvloeden.

6. Bitdefender VPN opnieuw installeren

Door deze stappen te volgen, zou u in staat moeten zijn om problemen op te lossen die zich voordoen tijdens de migratie naar de nieuwe versie van Bitdefender VPN.