Laatste nieuws

BitDefender gaat alliantie aan met Freescale Semiconductor om nieuwe beveiligingsoplossingen voor te stellen

January 2011


Deze samenwerking integreert de meermaals gelauwerde antivirusbescherming van BitDefender met de nieuwe beveiligingsoplossingen van Freescale

Brussel, 18 januari 2011 -BitDefender®, uitgever van antimalware-beveiligingssoftware, en Freescale Semiconductor, wereldleider in de conceptie en fabricage van ingebedde halfgeleiders voor automobielsector, consumerelektronica, draadloze communicatie en netwerken, kondigen vandaag een nieuw samenwerkingsverband aan waardoor de geavanceerde antispam- en antivirusbescherming van BitDefender kan worden gekoppeld aan de nieuwe Freescale beveiligingsoplossingen, geïntegreerd in Freescale's VortiQa-software.

Freescale kondigde onlangs nog de lancering aan van vier nieuwe complete oplossingen voor de markten van beveiligings- en UTM-appliances. Ze werden ontworpen om de OEM-constructeurs van beveiligingsappliances in staat te stellen sneller en goedkoper een brede waaier van beveiligingsapplicaties aan te bieden met daarin UTM-appliances, systemen voor inbraakpreventie en -detectie, contentbeveiliging, beveiligde routers en VPN, beveiligde switches en bedrijfsgateways. De extra antivirus- en antispambescherming die BitDefender aanreikt, verhoogt de vermogens van deze nieuwe platformen met realtime virus-, malware- en spamdetectie. De BitDefender-bescherming zal worden geïntegreerd in de VortiQa-software van Freescale.


"Voor de ontwikkeling van ons aanbod voor de beveiligingsmarkt is het essentieel om onze oplossingen een geavanceerde bescherming tegen veiligheidsbedreigingen te garanderen", stelt Sathyan Iyengar, vicepresident softwareproducten voor de afdeling 'Networking and Multimedia' bij Freescale Semiconductor. "De compatibiliteit van de toonaangevende antispam- en antivirusbescherming van BitDefender met de VortiQa-softwareplatformen van Freescale is een natuurlijke samenwerking. Wij verheugen ons op dit partnerschap met BitDefender waardoor wij onze klanten geoptimaliseerde beveiligingsoplossingen kunnen aanbieden."


"Dankzij de integratie van de nieuwe beveiligingsoplossingen van Freescale in de toonaangevende antimalwaretechnologieën van BitDefender kunnen Freescale en zijn OEM-partners snel een eersteklas antivirusbescherming op de markt brengen en hun klanten nog krachtigere beveiligingsoplossingen aanbieden", verklaart Peter Laakkonen die bij BitDefender instaat voor OEM en technologische licenties. "Wij zijn opgetogen over dit partnerschap met Freescale en verwelkomen hen als nieuw lid van ons technologisch partnerschapprogramma en marktleider tussen de OEM's."

Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity

 

Over BitDefender®

BitDefender is de onderneming die één van de gamma's van veiligheidsoplossingenheeft ontworpen die het compleetst en best gecertificeerd zijn op internationaal niveau en die erkend zijn als de snelste en de efficiëntste van de markt. Sinds de oprichting in 2001 is BitDefender steeds verdergegaan met het verhogen van het niveau en met het opstellen van nieuwe standaarden op het gebied van proactieve bescherming tegen bedreigingen. Dagelijks beschermt BitDefender tientallen miljoenen privé - en zakelijke gebruikers over de hele wereld - door hen een gelijkmatig en beveiligd gebruik van de computerwereld te garanderen. De veiligheidsoplossingenvan BitDefender worden in meer dan honderd landen verspreid via zeer bekwame doorverkopers en tussenhandelaren. In Franstalige landen en in België wordt BitDefender uitsluitend uitgegeven door Editions Profil. U vindt meer informatie over BitDefender en zijn oplossingen via het Perscentrum.

http://www.bitdefender.nl

http://www.bitdefender.be


Share