Laatste nieuws

Bitdefender integreert met VMware vShield 5 Endpoint

March 2012


Met de oplossing Security for Virtualized Environments stelt Bitdefender een nieuwe aanpak voor die inspeelt op de groeiende vraag in de markt

Brussel, 2 maart 2012- Bitdefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen, kondigt de integratie aan van Security for Virtualized Environments by Bitdefender met VMware vShield 5 Endpoint. De samenvoeging van deze technologieën stelt IT-departementen in staat om antimalwarefuncties te ontdubbelen dankzij verschillende door Bitdefender ontwikkelde buffermechanismen die de consolidatieratio’s in de VMware-omgevingen aanzienlijk versnellen.

Tot nu toe moesten bedrijven hun toevlucht nemen tot traditionele beveiligingsmethoden en op elke virtuele machine een antimalwareprogramma installeren om ze te beschermen. Dat verhoogde de exploitatiekosten aanzienlijk en leidde tot knelpunten in de performantie. Deze nieuwe beveiligingsmethode vereist minder resources en verbetert de consolidatieratio’s van datacenters, met behoud van het beveiligingsniveau.

Bitdefender is erin geslaagd aan alle vereisten van VMware te voldoen om een perfecte integratie met de VMware vShield 5 Endpoint™-beveiligingstechnologieën mogelijk te maken,” zegt Parag Patel, Vice President Global Strategic Alliances bij VMware. “De combinatie van onze respectievelijke expertise in virtualisatie en beveiliging biedt onze klanten belangrijke toegevoegde waarde, want voortaan kunnen ze de essentiële antimalwarefuncties naar een virtuele beveiligingsmachine overbrengen om de performantie te optimaliseren.”

Door de complexiteit en de groei van de gevirtualiseerde omgevingen voldeden de traditionele beveiligingsmethoden voor werkposten niet meer,” voegt Bogdan Dumitru, directeur technologie bij Bitdefender hieraan toe. “Dankzij onze samenwerking met de leiders in de virtualisatiesector, kunnen onze oplossingen gebruikmaken van technologieën zoals VMware vShield om de performantie te optimaliseren en de bedrijven in staat te stellen hun vertrouwelijke gegevens te beschermen. De financiële en operationele kosten liggen bovendien veel lager dan bij andere beveiligingsoplossingen.”

Met Security for Virtualized Environments by Bitdefender beschikken de klanten van Vmware over aanzienlijke voordelen, zoals de centralisatie van de beheers- en analysecapaciteiten in één instance of in een beveiligingsmodel zonder agent. De combinatie van de technologieën van VMware en Bitdefender maakt het bovendien mogelijk om ‘guest’ virtuele machines beter te beveiligen. Ze beschikken nu immers over bijkomende geheugencapaciteit en zijn beter in staat om processen te analyseren met behulp van de uiterst lichte Silent Agent van Bitdefender. In tegenstelling tot andere oplossingen beschermt Virtualized Environments by Bitdefender tegelijk de servers en de werkposten in gevirtualiseerde Windows-, Linux- en Solaris-systemen.

Meer informatie over de oplossing Security for Virtualized Environments van Bitdefender is te vinden op: http://www.bitdefender.com/sve

 

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

 

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity

 

Over Bitdefender®

Bitdefender is een internationaal bedrijf dat in meer dan 100 landen beveiligingsoplossingenontwikkelt, uitgeeft en verkoopt. Zijn proactieve technologie evolueert voortdurend, beschermt vandaag meer dan 400 miljoen particuliere en professionele gebruikers overal ter wereld en wordt door onafhankelijke testorganisaties erkend en gecertificeerd als één van de snelste en meest efficiënte oplossingen van de markt. Sinds 2001 vertrouwt Bitdefender de uitgave en verkoop van zijn oplossingen in Frankrijk en de Franstalige landen toe aan het bedrijf Editions Profil.

 

Voor meer informatie over de producten van Bitdefender:

http://www.bitdefender.nl

http://www.bitdefender.be

 

Voor persinformatie, surf naar het Perscentrum.

 

Over Editions Profil

Editions Profil is een onafhankelijk Frans bedrijf dat opgericht werd in 1989. Het ontwikkelt, verkoopt en geeft oplossingen voor beveiliging en het filteren van digitale inhoud – aangepast aan particulieren en bedrijven – uit.

Zijn flagship producten worden uitgegeven onder de merknamen BitDefender en Profil Technology.

Meer informatie op www.editions-profil.eu.

 

Voor meer informatie:

Marc Henri De Bruyne

Founding Consultant

VADEMECOM bvba/sprl

T: + 32 (0)2 269 50 21

M: + 32 (0)486 96 49 49

[email protected]

Vuurkruisenlaan 173

1020 Brussel

www.vademecom.be


Share