Laatste nieuws

BitDefender Internet Security 2011 behaalt AV-Test certificaat dankzij haar excellente resultaten voor de detectie van malware en de bescherming tegen de meest courante bedreigingen

February 2011


BitDefender wist 100% van de meest voorkomende malware te detecteren tijdens tests die uitgevoerd werden door de onafhankelijke beveiligingsorganisatie AV-Test.org

 

 BitDefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen, kondigt aan dat BitDefender Internet Security 2011 met succes alle criteria van de AV-Test certificering van het derde trimester van 2010 doorstaan heeft. Het behaalde erg goede resultaten op vlak van de bescherming tegen malware infecties, de ontsmetting en het herstel van computers geïnfecteerd met kwaadaardige programma’s en gebruiksvriendelijkheid.

BitDefender werd samen met 23 andere beveiligingsoplossingen beoordeeld door een onafhankelijke testorganisatie in de categorieën “bescherming”, “herstel” en “gebruiksvriendelijkheid”. Deze tests toonden de efficiëntie aan van haar oplossing op vlak van:                                                  

  • De opsporing van en bescherming tegen malware, van de « zero day » attacks tot de meest verspreide soorten aanvallen
  • Desinfectie van systemen en zorgvuldige verwijdering van malware
  • De al of niet vertraging van de systemen, veroorzaakt door de tools en het aantal valse positieven

Met de opkomst van steeds talrijkere en meer gesofistikeerde malware, maken gebruikers zich steeds meer zorgen over de veiligheid van hun systeem. De prestaties van BitDefender tijdens deze test bewijzen eens te meer dat we in staat zijn om deze problemen op efficiënte wijze aan te pakken”, verklaart Viorel Canja, Directeur van de Antimalware Laboratoria van BitDefender. “De distributeurs van beveiligingsoplossingen zijn op de hoogte van het erg veeleisende niveau van de benchmarks van AV-Test.org en tijdens deze laatste tests wist BitDefender zich bij de beste te rangschikken in bijna alle categorieën van bescherming en opsporing van de meest verspreide malware. Het behalen van deze resultaten en het certificaat van deze onafhankelijke organisatie beloont opnieuw onze inspanningen om de beste beveiligingsoplossing van de markt te leveren.”

Voor meer informatie en details over de resultaten van deze test, surf naar http://www.av-test.org/certifications.

 

Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:


Share