Laatste nieuws

BitDefender Internet Security 2011 blokkeert 100 percent van de kwaadaardige URL�s

March 2011


BitDefender detecteerde alle malware in de recente Real World Test uitgevoerd door het onafhankelijke veiligheidsbedrijf AV-Test.org

 

BitDefender Internet Security 2011 blokkeerde 100 percent van de kwaadaardige URL’s in de recente Real World Test van AV-Test. Dat meldt BitDefender®, een bekroonde leverancier van innoverende oplossingen voor internetbeveiliging. De Real World Test wordt elke maand uitgevoerd door AV-Test.org en meet de prestaties van producten, zoals ze worden ervaren door de gebruikers.

De Real World Test van januari 2011 gebruikte Windows 7 als testplatform. BitDefender Internet Security blokkeerde 100 percent van de kwaadaardige URL’s in de test, die het reële gedrag van de gebruikers nabootst. De links worden geopend met een browser waarop malware uitgevoerd kan worden, tenzij deze geblokkeerd wordt door het AV-product.

“Deze Real World Tests geven gebruikers een waardevol zicht op de bescherming die BitDefender biedt, want ze zijn gebaseerd op het reële gedrag van gebruikers,” zegt Viorel Canja, hoofd van AntiMalware Labs bij BitDefender. “Deze test is voor onze gebruikers de bevestiging dat BitDefender een doeltreffende, proactieve veiligheidsoplossing is.”

Eerder deze maand ontving BitDefender Internet Security Suite 2011 het AV-Test Certificaat voor hun tests tijdens het vierde kwartaal van 2010. BitDefender haalde goede cijfers voor bescherming tegen malware-infecties, het opruimen en herstellen van met malware geïnfecteerde computers en bruikbaarheid.

AV-Testis een van de meest toonaangevende wereldwijde leveranciers van testscenario’s om de efficiëntie, het gedrag en de snelheid van IT-veiligheidsoplossingen te analyseren.

 

 

Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:


Share