Laatste nieuws

BitDefender Internet Security 2011 staat bovenaan bij de laatste vergelijkende test van het tijdschrift Which? Computing

January 2011


BitDefender Internet Security 2011 ontvangt het kwaliteitsmerk "Best All Rounder" van het Engelse tijdschrift Which? Computing

 

BitDefender staat bovenaan bij de laatste vergelijkende test van het tijdschrift Which? Computing Deze publicatie, marktleider op het gebied van tijdschriften voor consumenten, kende BitDefender Internet Security het kwaliteitsmerk "Best Alle Rounder" "Het compleetste product" toe met een notering van 89%.

De test hield rekening met diverse aspecten, zoals de gebruiksvriendelijkheid, de inbegrepen functionaliteiten, evenals de werkelijke werkzaamheid. Van de achttien geteste veiligheidssuites, behaalde BitDefender Internet Security de onderscheiding voor "beste product".

Peter Barlow, Algemeen Directeur van BitDefender voor Noord-Europa, verklaarde rondom dit onderwerp: "We zijn blij met de uitstekende resultaten die zijn behaald bij Which?, een onafhankelijke consumentenvereniging die bij de meest gerespecteerde van het Verenigd Koninkrijk hoort. De meningen over ons gamma producten 2011 waren zeer positief, wat nogmaals bevestigd dat BitDefender de eerste keuze zou moeten zijn van personen die hun computer willen beschermen".

BitDefender Internet Security 2011 biedt een geavanceerde bescherming tegen online fraude en identiteitsdiefstal, virussen, hackers en spam en een detectie volgens hoogwaardige technologie. Dankzij de functionaliteiten voor prestatieverbetering van computers, vertragen de automatische analyses uw computer niet en de zelfstandigheid van de accu van uw draagbare computer wordt niet aangetast.

De talloze functionaliteiten van BitDefender bieden de mogelijkheid uw oplossing in te stellen volgens uw behoeften, snelkoppelingen te maken om tijd te winnen en op afstand, vanaf een andere computer, functies te beheren zoals "ouderlijk toezicht". Met onze eenvoudig te begrijpen videohandleidingen, onze tips en onze geoptimaliseerde online technische ondersteuning, was het nog nooit zo gemakkelijk om beschermd te zijn op internet.

 
Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:
 


Share