Laatste nieuws

Bitdefender lanceert Sphere, een beveiligingsoplossing voor diverse omgevingen

February 2012


Sphere beschermt MAC’s, pc’s en mobiele Android-apparaten

 

Bitdefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen, lanceert Bitdefender Sphere, een tool bestemd voor particulieren die thuis verschillende computeromgevingen in gebruik hebben: Mac, PC, tablets of Android-smartphones. 

Bitdefender Sphere is inderdaad bedoeld voor privé-gebruikers die werken met diverse apparaten binnen heterogene omgevingen. Zij krijgen de kans om zich te beschermen tegen alle vormen van elektronische bedreigingen, zoals virussen, spyware, spam en diefstal van persoonlijke gegevens. Bitdefender Sphere biedt op die manier de mogelijkheid om via een onbeperkt aantal installaties te kopen, te surfen, te spelen of te werken in volstrekte veiligheid, of men nu mobiel of op een vaste plek werkt. De prijs is bovendien erg aantrekkelijk, en is gespreid over twee jaar.

Sphere staat voor het idee van globale bescherming”, verklaart Christophe Delorme, Directeur Marketing en Communicatie bij EditionsProfil. “Deze beveiligingsoplossing richt zich op gezinnen die diverse uitrustingen en verschillende besturingssystemen gebruiken en die hun gegevens willen beschermen tegen alle bedreigingen, ongeacht hun aard. Het gebeurt vandaag wel vaker dat gezinnen zowel MAC-computers als pc’s in huis hebben, naast een tablet of smartphones. Al die apparaten zijn verbonden met het internet en hebben dus rechtstreeks te maken met de dreiging van vijandige aanvallen, zoals diefstal van persoonlijke gegevens, iets wat steeds vaker voorkomt. We hebben onze Sphere-aanbieding uitgewerkt als dé ideale veiligheidsoplossing voor minder dan 50 eurocent per maand en per licentie.”

 

Bitdefender Sphere in een notendop :

Bitdefender Antivirus voor MAC + Bitdefender Total Security 2012 + Bitdefender Mobile Security

Duur : 2 jaar

Onbeperkt aantal installaties (aanbod speciaal voor gezinnen en geldend voor 1 huishouden)

Aanbevolen verkoopprijs : 99,95€ alles inbegrepen

Onmiddellijk beschikbaar om te downloaden

 

Meer informatie over Bitdefender Sphere vindt u op: http://www.bitdefender.nl/solutions/sphere.html

 

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity


Share