Laatste nieuws

Bitdefender verovert Best Protection 2011 Award op de jaarlijkse overhandiging van de awards van AV-TEST

February 2012


Bitdefender wereldleider in de sector in 2011

 

Bitdefender®, editor van beveiligingsoplossingen voor het internet, ontving de award ‘Best Protection’ van het onafhankelijke organisme AV-TEST voor 2011, als bevestiging van de superieure technologische prestaties van Bitdefender in de markt van de computerbeveiliging*.

De award volgt op een reeks certificeringen waarin Bitdefender zijn concurrenten regelmatig het nakijken gaf op het vlak van kwaliteit van de bescherming en zo als eerste eindigde in een reeks testen die in 2011 werden uitgevoerd, met een totaal van 80,5 punten op 90.

“We hebben de lat erg hoog gelegd voor deze nieuwe award,” zegt Viorel Canja, directeur van de Laboratoria Bitdefender. “We zijn meer gemotiveerd dan ooit om onze resultaten in 2012 nog te verbeteren.”

 

De jaarlijkse awards van AV-TEST zijn gebaseerd op testen en onderzoeken die het hele jaar door worden uitgevoerd om “de performantie van de bescherming van producten tegen de huidige gevaren te onderzoeken”, zo zei AV-TEST bij de overhandiging van de awards voor 2011. “Alleanalyses worden gelijktijdig uitgevoerd in realistische testomstandigheden.”

“Bitdefender heeft gedurende het hele jaar 2011 indrukwekkend gepresteerd,” verklaart Andreas Marx, algemeen directeur van AV-TEST. “De concurrentie was erg sterk, maar uiteindelijk heeft de winnaar zich duidelijk onderscheiden. Het verheugt ons om onze jaarlijkse award voor de beste bescherming in de categorie particulieren aan Bitdefender te kunnen overhandigen.”

Een gedetailleerde analyse van de resultaten van AV-Test en de gegevens van de vorige testen vindt u op http://www.av-test.org/en/tests/.

Om Bitdefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:

-       RSS-feeds

-       Facebook

-       Twitter

-       gebruikersgroep MalwareCity

*In de versies Bitdefender Antivirus Essential, Antivirus Plus 2012 en Total Security 2012 worden dezelfde programma’s en technologieën gebruikt als in de versie Internet Security 2012, die als eerste werd bekroond door AV-Test in 2011.


Share