Laatste nieuws

BitDefender volgens AV-Test meest effectieve oplossing van het eerste kwartaal van 2011

May 2011


BitDefender Internet Security 2011 is het enige product dat een maximale score van 6.0 behaalde in de categorie “Bescherming”

 

BitDefender®, uitgever van beveiligingsoplossingen voor het internet, verwierf de beste algemene resultaten bij de proeven die AV-Test, de leidende organisatie voor onafhankelijke softwaretests, voerde in het eerste kwartaal van 2011.

Daarbij werden 22 security suites gescreend op basis van 3 criteria: bescherming, desinfectie en de impact op de prestaties van de computer. BitDefender Internet Security 2011 kreeg de hoogste totaalscore, samen met een andere oplossing, die ook de technologieën van BitDefender gebruikt. BitDefender’s product was ook het enige dat de maximale score in de wacht sleepte voor de kwaliteit van haar bescherming tegen malwares.

Deze resultaten bevestigen opnieuw de technologische leiderspositie van BitDefender op de markt van beveiligingsoplossingen voor het internet. De mooie uitslag stemt overeen met de excellente resultaten van BitDefender bij AV-Comparatives, een andere belangrijke organisatie voor onafhankelijke tests.

Andreas Marx, Directeur van AV-Test, vertelt: “BitDefender behaalde het hoogste niveau van bescherming in onze tests die we uitgevoerd hebben tijdens het eerste kwartaal van 2011. Daarenboven oogstte BitDefender ook uitstekende resultaten bij het ontsmetten van reeds geïnfecteerde posten, en dit zonder merkbare vertraging van het systeem en zonder het genereren van veel vals positieven. Het is een erg indrukwekkend resultaat.”

Viorel Canja, Directeur van de BitDefender Laboratoria, verklaart: “Technische tests voor beveiligingssoftware uitgevoerd door organisaties zoals AV-Test zijn erg belangrijk voor ons en het is erg waardevol om te zien hoe BitDefender zo goed scoort. Het is niet enkel belangrijk dat de BitDefender technologie zo succesvol is tijdens deze proeven, maar dat we bovendien vier van de zeven eerste plaatsen behaald hebben tijdens de laatste AV-Comparatives test. De combinatie van deze resultaten bevestigt nogmaals onze positie als technologische leider voor beveiligingsoplossingen voor het internet.

Bekijk de volledige test op: www.av-test.org

Om BitDefender online te volgen en op de hoogte te blijven van het nieuws op het gebied van e-bedreigingen:


Share